lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tehtiin ite: Lohi-parsakaalisalaatti

Ruokaisa ja nopea  lohi-parsakaalisalaattia jääkaapin tähteistä + muutama kauppalisä. Yleensä näitä arjen pikaruokia ei tule postattua taikka kuvattua, mutta tässä yksi salaatti, jota tulee tehtyä aina tasaisin väliajoin, välillä lohella välillä tonnikalalla ja riisillä.


Tarvitaan erilaisia salaatteja (tälläkertaa taisi olla vuonankaalia ja jääsalaattia), kurkkua, paprikaa, parsakaalia, ruohosipulia, lämminsavulohta, fetaa, kermaviiliä ja mausteita.
Keitä parsakaalit napakoiksi, pilko kasvikset ja revi kala.
Kermaviilikastike on maustettu sitruunapippurilla ja sitruunamehulla. Päälle vielä pirskoteltu herkkua: kurpitsansiemenöljyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti